Oefenmatchen

06-09-2014

Heden avond of was het gisteravond al, een leuke pingpongavond meegemaakt. Vooraleer het sportieve gedeelte te 'verslaggeven' toch melden dat de initiatiefnemers Veronique en Fabien hartelijk bedankt zijn en de boterhammen waren ook lekker.
Drie oefenmatchen op één avond in het landelijke Pollare, het valt niet dikwijls voor. Hof ter Burst kwam met twee ploegen afgezakt, Grimminge vaardigde zijn volledige A-ploeg af. Winnen of verliezen maakt niet zo...veel uit op zo een avond maar testen van het materiaal is dan wel belangrijk . En nee er werden geen plastieken balletjes gebruikt.
De mannen uit Lebbeke hadden wat versterking meegebracht om de kracht van Flyer te meten en weten dus dat ze geluk hebben dat ze ons niet tegenkomen in competitie. Jawel, zij waren tweemaal de winnaar maar ons mannen verdedigden zich met korte en lange ...... ballen enz.
Zelden horen zeggen: "Ik heb wel verloren maar ben toch kontent."
Voor de Grimmingenaren was het een beetje een verrassing om tegen ons mannen het onderspit te moeten delven. Zij waren het in het verleden zo gewoon van tegen ons te winnen dat ze zelfs vergeten waren om ontgoocheld te zijn.
Kortom, zo net voor de start van de competitie was het een bijzonder geslaagde avond met niets dan blije gezichten, niet in het minst bij steller dezes toen er heel laat nog enkele extra supporters neerstreken voor de lens van de dienstdoende fotograaf-barman (de afwezigen hadden ongelijk)

tekst: EVDD
beelden: FabkeHD