Ttc Flyers in De Haan

25/9/2014



De Flyers waren weer goed vertegenwoordigd op het tornooi in De Haan!

it weekend zakten weer maar liefs zes dappere flyers af naar de kust. Bert en ik namen enkel deel aan de namiddagsessie. Het avontuur was snel afgelopen, met de rechtstreekse knock out.
Bert vocht als een krijger, maar sneuvelde tegen Sam de Decker. Fabien, geert en Jens waren de vroege vogels van dienst en stonden in overdrive als wij aankwamen. Iedereen geraakte door de poulefase, en zelfs meer. Fabien en Geert werden echter later uitgeschakeld. Jens echter wist van geen ophouden en liet iedereen in het zand bijten. Hij speelde een schitterende finale en won de D4-E2 Reeks.

Puike prestatie.

Zoals reeds eerder gezegd: the sky is the limit. Ook Carl zakte af naar De Haan en speelde een knappe wedstrijd, maar kwam uit tegen een sterke tegenstrever, welke streed met dezelfde wapens, nl. Tjoepen.
Hij sneuvelde ondanks een mooie remonte. Later op de avond nam hij nog een C4 te grazen. Mooie resultaten. Bij Fabien (d-reeks) en Geert (e-reeks) sloegen de diesels aan, terwijl Jens op zijn elan verder ging. Fab nam revanche en nam de tjoepenman die Carl uitschakelde te grazen.
Geert kende geen genade en zijn tegenstrever zal de ballen vliegen. Toch werd het nog een belle welke hij nipt verloor. Fabien wist van geen ophouden en speelde of zijn leven ervan afging en counterde elke aanval van de tegenstander. De tegenstander zag alle ballen terug komen en werd er moedeloos van, tot fabien door de knieën zakte, iedereen dacht het ergste toch geen blessure, maar de sterke krijger stond weer op en knokte verder. De veer was echter gebroken en hij verloor de wedstrijd. Spijtig, want er zat veel meer in.
En dan Jens niet uit het oog verliezen, hij speelde de halve finale in de e-reeks. Prachtige balwisselingen, een streling voor het oog. Hij verloor echter nipt. Een toffe en vrchtbare dag voor de flyerboys, en zeker mogen we onze supporters niet vergeten, nl Vero & Evy, alsook de coaching van Fab.

Dikke Proficiat aan alle deelnemers, en Jens met zijn tweede tornooizege!