Belgische kampioenschappen

02-03-2015

Vorig weekend vonden de Belgische Kampioenschappen plaats in Roeselare.
Uiteraard was TTC NINOVE aanwezig (als toeschouwers) :-) Onze trainers werken aan opvolging als het op spelers aankomt.
Stel je voor ..... :-)

Er werd gestreden op het hoogste niveau. Heren dubbel - A, Dubbel gemengd - A, Dames dubbel - A, Dames enkel - A, en als hoogte punt Heren enkel - A.
Alle uitslagen kan je terugvinden via de website van de VTTL.

Enkele van onze clubleden kennen de absolute topfavoriet nog van vroeger. Sommigen speelden er zelfs nog tegen, nl. Cedric Nuytinck. Cedric stak onlangs levende legende JM Saive (WR-128) voorbij op de wereldranglijst en werd voor het eerst na enkele decennia de beste Belg in de ranking (WR-121). Wat een eer om een legende op te volgen.
Ook de VRT heeft dit nieuws opgevangen en maakte een mooie reportage over Cedric.
Spijtig voor ons (supporters van het eerste uur) dat Cedric in de finale niet opgewassen was tegen Jean Lauric. Maar we zijn ervan overtuigd dat er nog vele mooie kansen komen om de Belgische titel te bemachtigen. Alvast proficiat aan Jean Lauric !

Minstens even eervol is onze jaarlijkse gelegenheidstrainer Cédric Merchez. Hij deelt de 3de plaats met Robin De Vos. Cédric bewijst hiermee dat hij na 15j top nog steeds zijn mannetje staat. Hij is een voorbeeld voor iedereen als het op vechtlust aankomt. Proficiat Pupuce !
C. Merchez vs C. NuytinckMet dank aan Jan Van Ginkel voor de mooie beelden.