Speelweek 5

20-10-2014

We zijn al 5 speelweken ver in het seizoen 2014-2015. De waardeverhoudingen in de reeksen worden een beetje zichtbaar, al is dat per ploeg sterk afhankelijk van de reeds tegengekomen tegenstanders. Maar toch....

De A-ploeg kende al wat blessureleed en is daardoor iets weggezakt in de rangschikking maar nu de ploeg bijna compleet is, geloven we steevast dat ze in de top-5 zullen eindigen. De tegenstand is echter niet te onderschatten in deze 1ste provinciale reeks.
De B-ploeg heeft 1 steekje laten vallen door op Lede gelijk te spelen. Maar al de andere wedsrijden werden op een drafje gewonnen. Vorig weekend speelden we (op papier) met de hoogst mogelijke opstelling (C4-C4-C6-D0). De voorlopige tussenstand leert ons dat Schendelbeke A de grote concurrent wordt.
De C-ploeg was deze week onthoofd door ziekte van Fabien en Marc, maar met de waardige nieuwkomers in de ploeg (Dirk en Jurgen) was de ploeg niet verzwakt. We wensen hen alvast spoedig beterschap want beiden zijn ook aan een superseizoen bezig.
... en nu het fenomeen D-ploeg.....
De D-ploeg zit op titelkoers. Jens, Geert, Tibo, Hugo en Gert stijgen allen boven zichzelf uit en spelen week na week de pannen van het dak. De tegenstand krijgt er knikkende beentjes van. Laat ons vooral niet vergeten dat deze ploeg samengesteld is met mensen die pakweg 5j geleden nog nooit tafeltennis hadden gespeeld.
De E-ploeg wordt getrokken door Gert en Hugo, telkens aangevuld met jeugdig talent. We vermoeden dat deze ploeg zich wel zal handhaven in 4de provinciale.
In de F-ploeg wordt voorlopig enkel met NG's gespeeld. Dit resulteert momenteel in enkel verliesmatchen, maar wees gerust... na de eerste kennismaking met de competitie zullen de uitslagen er in de 2de helft van het seizoen al volledig anders uitzien.

De 2 jeugdploegen staan bovenaan het klassement. Dit hoeft weinig uitleg.... enkel een grote bedankt aan de trainers en een grote proficiat voor de inzet van de jeugdspelers (en hun ouders :-) )

Doe zo verder !

TTC Flyer A - Madelon A 08 - 08
TTC Flyer B - Meteor C 13 - 03 
TTC Flyer C - Meteor D 14 - 02 
TTC Flyer D - Lede B 16 - 00
TTC Flyer E - Rooigem-Gent H 03 - 13
TTC Flyer F - Wetteren D 02 - 14

Maldegem - TTC Flyer B 02 - 08
Gemo A - TTC Flyer A 02 - 08

Niet vergeten : volgend weekend ==> EETFESTIJN ! !