de jeugd stunt !

21-02-2015
 

Voor de eerste keer kan onze Jeugdploeg A de maat nemen van buur Gemo Geraardsbergen en dan nog wel op een heel sportieve wijze van beide partijen. Dries mocht beginnen tegen Samuel (D2) en moest snel de eer aan de tegenpartij laten. Tibo kreeg Diego (C2) op zijn dak en raakte niet verder dan 1 set winst. Slechte start maar de koppen gingen niet naar omlaag. Jens pakte de eerst punten tegen Siemen (E4) en Dries moest het nog eens laten afweten tegen Diego, maar Tibo doet wel zijn werk tegen Siemen.
De dubbel gaat in een spannende 5de set naar Ninove. En dan de stunt van Dries tegen Siemen. Prachtige wedstrijd, verdiend gewonnen. Samuel verliest deze keer Tibo niet uit het oog en het is dus aan Jens om er 6-4 van te maken. Dat lukt hem op de prachting wijze tijdens een heel sportieve wedstrijd. Trainers en supporters waren dolblij, de spelers ook.

De tweede ploeg deed het op de achtergrond ook aardig goed. Mryan pakte rustig zijn drie matchen en Maarten nam er ook één voor zijn deel. Samen wonnen ze ook de dubbel. de 5-5 stond op papier. Invaller Zachary deed het heus niet slecht, winnen zal niet lang meer op zich laten wachten.

Vraagje aan de spelers: bij ziekte of onderlinge afspraken  altijd de interclubleider verwittigen. Hij bepaalt wie er moet spelen.

EVDD