De secretaris spreekt...

26-04-2015


Voilà, Het seizoen is voorbij en we kunnen weer heel tevreden terugkijken naar een meer dan verdienstelijke campagne.
Alle spelers verdienen een dikke pluim want bij tafeltennis staat iedereen op één sterktelijst.
Onze jeugd lost zijn beloftes is, vormt een echte vriendengroep, samen sterk en kampioen in de sterkste reeks.
In vijfde Provinciale zien we dat onze beginners naar het einde van het seizoen steeds sterker beginnen te spelen en puntjes pakken. Dat beloofd voor volgend jaar.
De triller van de E-ploeg eindigt in vierde Provinciale naar het zo begeerde behoud. Rechtstreeks dan nog wel. Dank zij een fantastische eindspurt.
Ook in 4de Prov. is de D-ploeg al een hele tijd zeker van de titel en kan
nog strijden voor de Provinciale titel op 9 mei. Succes!
De C-ploeg heeft ruimschoots zijn doel bereikt en blijft zonder probleem in 3d Provinciale meedraaien. Makkelijk was anders maar het is gelukt. Proficiat.
Kampioenspelen was een doel voor de B-ploeg, en dat dan ook doen geeft een kick. Veel woorden hoeven hier niet, proficiat. Op de eindrondes kan ook hier de Provinciale titel nog gepakt worden.
Voor onze A-ploeg is het nog niet gedaan. Behoud in 1st Provinciale was een moeilijke opdracht en het net niet loert achter de hoek. Nog één kans op 9 mei? Zonder tegenbericht mogen zij ook naar de eindrondes om te trachten een plaats in 1ste te bemachtigen. Laten we alle duimen zodat het werk van vijf jaar kan behouden blijven en de club in alle reeksen van de Provinciale Competitie aan de slag kan gaan.
Afspraak 9 mei, supporters mogen niet ontbreken, niks moet, alles kan.

Berichtje opgesteld door EVDD.