nieuws icon TTN

NIEUWS

3de ribbetjesfestijn

4/3/2018

Het komt er aan!
Ons 3de ribbetjesfestijn.
Een aanrader voor de fijnproever!
Kaarten te bekomen bij al onze leden!

Lees alle nieuwsberichten
media icon TTN

MEDIA

Alle events bekijken

Jeugd 2014

BertBertBert.jpgJarnoJarnoJensJensJensJensJensJensJensJensJensJensJensJensJensJens.jpgJordiJordipapa'spapa'sRobRobRobTiboTiboTiboTiboTiboTiboTibo

BBQ 2014

DSC_0199.JPGDSC_0209.JPGDSC_0210.JPGDSC_0211.JPGDSC_0212.JPGDSC_0213.JPGDSC_0224.JPGDSC_0241.JPGDSC_0249.JPG
agenda icon TTN

AGENDA

Jemasoft - Software op maat Francis Tafeltennisshop Interieur switch Claudio Flores Prebo domotics Kristoffel Sport Schoenmakerij TopTop Koen De Boeck Sermant Bodatec Arents Seymoens garage Ive Malfroidt Frituur Terminus

3de ribbetjesfestijn

4/3/2018

Het komt er aan!
Ons 3de ribbetjesfestijn.
Een aanrader voor de fijnproever!
Kaarten te bekomen bij al onze leden!

Senioren en volwassenenDe senioren en volwassenen zijn de drijvende motoren in onze club. Gelukkig is tafeltennis een sport die je op "meer-gevorderde" leeftijd ook nog kan beoefenen. 

Zonder gemotiveerde volwassenen kan de jeugd niets bijleren. Bij TTC Ninove zijn er volwassenen en senioren die ingeschreven zijn als recreant of als competitiespeler.
Op dinsdag avond tussen 19u en 21u kan iedereen een balletje komen slaan. Dit is geheel vrijblijvend, sommigen zien dit als zuivere ontspanning, anderen gebruiken deze tijd om goed en gericht te trainen. Op dinsdag is elk niveau welkom én kan iedereen tegen elkaar spelen.

  

Onder een vriendschappelijk motto wil elkeen de ander wel iets bijleren.

Toch doet TTC Ninove ook inspanningen om de volwassenen en senioren net een tikkeltje meer te bieden.

Elke maand organiseert de club een volwassenentraining. Deze vooraf bepaalde data kan je terugvinden in de Doodle. Elk niveau is welkom, van beginner tot competitiespeler. We vragen om vooraf uw naam aan te duiden op een bepaalde dag.
Op initiatief van Wesley Van den Noortgate (trainer A - sportleraar - professioneel VTTL) organiseert TTC Ninove ook sessies voor senioren (Aperitief Tafeltennis voor recreanten 16+). Deze omvatten uiteraard tafeltennis gerelateerde instructies maar ook een gedeelte bewegingsleer met krachttraining. Deze sessies gaan door op zaterdag voormiddag op afgesproken data. U kan hieronder meer info terugvinden.