17/11/2020 Updat Coronamaatregelen - Nationaal - Landlijk en Provinciaal
Naar aanleiding van de Algemene Vergadering van de VTTL en onze PC vergadering werden volgende maatregelen genomen:

 

1.       Competitie interclub Oost-Vlaanderen.

 

Geen terugronde van de competitie heren, jeugd en dames in het seizoen 2020/2021, alle aangevraagde kalenderwijziging vanaf week 7 tot 11 en de volledige terugronde worden geschrapt.

Volledige schrapping van de veteranencompetitie in het seizoen 2020/2021.

Voortzetting van de interclub heren, jeugd en dames, voor de nog resterende wedstrijden in de heenronde voor de heren en jeugd, vanaf week 7 tot en met 11 en voor de dames week 3.

·TTC Hof ter Burst B en C waren niet in de mogelijkheid om hun wedstrijden van speelweek 6 te betwisten, wegens sluiting van hun sportaccommodatie.

·TTC Sterke Stut A-B-C-D en E dienen hun wedstrijden van speelweek 3 nog te betwisten.

Voorzetting van de Beker van Vlaanderen, de deelnemende clubs zullen worden verwittigd wanneer de eerste ronde dient te worden gespeeld.

 

Of al deze wedstrijden kunnen worden ingepland, zal ten eerste afhangen van de beslissing van de overheid dd 13/12/2020.

 

Er zal getracht worden de thuisspeeldagen van de clubs zoals voorzien in de heenronde te respecteren en het is de bedoeling om deze wedstrijden te laten overeenkomen met deze van de Nationale en Landelijke afdelingen.

Oost-Vlaamse clubs welke in de Nationale afdelingen spelen dienen buiten speelweek 7 t/m 11, ook nog speelweek 6 in te halen, dit ligt echter in handen van de Nationale Raad en KBTTB.

 

2.       Organisatie Oost-Vlaanderen.

 

De Provinciale Kampioenschappen van 9-10/01/2021 worden uitgesteld, er zal indien nog mogelijk, een andere datum worden gezocht om deze kampioenschappen te organiseren.

Provinciale trainingen worden stopgezet tot ten minstens 31/12/2020.

Individuele trainingen u12 A-kern kunnen worden hervat vanaf 16 november, mits goedkeuring van lokale gemeente/stad.

 

 

3.       Organisaties Landelijke.

 

De Vlaamse Kampioenschappen A/B/C/D/E worden niet georganiseerd in het seizoen 2020/2021

Vttl NG criteria: kandidaturen mogen opgevraagd worden voor eventuele organisaties vanaf februari 2021 (afhankelijk van beslissingen overheid)

Vttl Veteranencriteria: kandidaturen mogen opgevraagd worden. Limiet op inschrijvingen (grote lokaal) Geen maaltijden aan te bieden (afhankelijk beslissing overheid)

 

Wij blijven verder alles opvolgen en houden jullie tijdig op de hoogte van de eventuele wijzigingen.

 

Namens het Pc Oost-Vlaanderen.

 

“Indien jullie nog iets willen toevoegen of wijzigen, laat maar weten.”

 

Groeten,

Hedwig.